St. Restrup Champignon
  Nordjyske håndplukkede champignon

Champignonproduktion

En champignonproduktion varer 4 uger, men de første champignon er klar efter allerede 16 dage. Herunder kan du se hvor hurtigt udviklingen af en champignon foregår. Det sker alt sammen under kontrollerede forhold hvor temperatur, luftfugtighed osv. bliver nøje fulgt for at sikre optimale vækstbetingelser.

 

Følg processen i billeder

Klik første billede herunder – og step-by-step klikkes frem i billedgalleriet  for at følge processen champignonerne gennemgår.

 

 

 

 

 

Åbningstider

Champignonmuld
Mandag - tirsdag: Lukket
Onsdag - fredag: 8.00 - 16.30
Lørdag: 8.00 - 12.00
Søn- og helligdage: Lukket

Find os her:


Tostrupvej 210
St. Restrup
9240 Nibe
Tlf.: 98 34 19 14
Mail: strc@strc.dk